latinica  ћирилица
09/07/2018 |  21:10 ⇒ 21:10 | Аутор: СРНА

Петровић увјерен у убједљиву подршку грађана на изборима у октобру

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић вјерује да ће грађани убједљивом већином подржати кандидате ове политичке партије који ће их представљати и радити у њиховом интересу у наредном четворогодишњем периоду.
Лука Петровић - Фото: СРНА
Лука ПетровићФото: СРНА

"Спремно очекујемо предстојећу кампању коју ћемо заснивати само на истини, презентујући грађанима све што смо до сада учинили и што планирамо да реализујемо на добробит града и његових становника", рекао је Петровић на састанку Градског изборног штаба са предсједницима мјесних изборних штабова на коме је разговарано о активностима и задацима за преДстојеће октобарске изборе.

Петровић, који је градоначелник Требиња, међу реализованим пројектима и оним чија је реализација у току навео је помоћ за мајке породиље, помоћ ђацима са села, студентима, за борце прве друге, треће и четврте категорије, те многобројне програме Аграрне фонда.

На састанку у страначким просторијама градског је истакнуто да је Требиње један од ријетких градова у БиХ који разним субвенцијама иницира останак становништва на селу, субвенционше вјештачку оплодњу, те новчаном помоћи подстиче парове на брак и останак у Требињу.