latinica  ћирилица
10/07/2018 |  10:10 ⇒ 11:28 | Аутор: Независне

Ухапшен због пријетње Давору Драгичевићу

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су и испитали мушкарца из Лакташа чији су иницијали С.Г. због сумње да је починио кривично дјело угрожавања сигурности.
Полицијска управа Бањалука - Фото: РТРС
Полицијска управа БањалукаФото: РТРС

Из бањалучке Полиције саопштено је да су јуче поступали по пријави једног Бањалучанина да му је непознато лице на медијском порталу упутило поруку пријетећег и узнемиравајућег садржаја, што је код њега изазвало осјећај угрожености.

Независне сазнају, да је ухапшен тридестедвогодишњи Срђан Гајић из Лакташа, који се сумњичи за угрожавање сигурности Давора Драгичевића, оца покојног Давида Драгичевића.

О свим сазнањима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Из бањалучке Полицијске управе саопштено је да су јуче поступали по пријави једног Бањалучанина да му је непознато лице на медијском порталу упутило поруку пријетећег и узнемиравајућег садржаја, што је код њега изазвало осјећај угрожености.

О свим сазнањима упознат је тужилац Окружног тужилаштва у Бањалуци, који је наложио да, након комплетирања и документовања предмета, буде достављен извјештај против С.Г. за кривично дјело угрожавање безбједности.