latinica  ћирилица
23/07/2018 |  08:31 ⇒ 16:51 | Аутор: РТРС

Ковач: Суштина Мектићевих напада укидање МУП-а Српске

Ратни министар унутрашњих послова Републике Српске Томислав Ковач у свом тексту коментарише разлог константних напада министра безбједности БиХ Драгана Мектића на Министарство унутрашњих послова Српске.
Томо Ковач - Фото: РТРС
Томо КовачФото: РТРС

Текст преносимо у цијелости:

"Устали по трећи пут на устанак против Сарајева крајишки муслимани!"

За вријеме Тита почетком 60-их Цазинска буна угушила их ОЗНА, немио догађај и комунистичка номенклатура избрисала је овај догађај из историје.

Удар Сарајева на Фикрета Абдића, као средство за рушење Хамдије Поздерца про југословенске линије муслимана.

Током рата 1992. крвави наставак обрачуна српског и муслиманског Бабе са фундаменталистом Алијом Изетбеговићем.

Судња 2018. обрачун лидера СДА Бакира Изетбеговића са цијелом Крајином, кроз план да бошњачку федералну "поправи" са правим муслиманима из Пакистана.

Њихови ментори знају како се то ради. Направи се простор са ког се даље не може и створи се енклава, тачније нова тачка према Европи, која неће моћи бити контролисана.

Биће економски одржива кроз финансирање од путева, дроге и тероризма.

Земље има на претек српске напуштене, а и Агрокомерцових објеката, да се једном за свагда уништи Бабино чедо и симбол отпора Сарајеву.

За реализацију задужен министар безбједности БиХ Драган Мектић и Срби у том министарству, јер су дужни Бакиру Изетбеговићу да покривају бошњачка мјеста.

Међутим, Крајина се поново побуни и то ова Федерална бошњачка, прозрели су Мекића и спас виде у ослањању на српски МУП. Не дај Боже исти онај као у рату 1992. плус Драган Лукач, министар унутрашњих послова, крајишник из Бихаћа.

Мектићеви спонзори брзо реагују и праве емисију на БН телевизији, како би се ублажио проблем мигрантске окупације федералне Крајине.

Међутим, бојећи се његових менталних могућности, додијелили су му гувернанту др. Дарка Трифуновића, да он народу појасни стручно проблеме миграције и као дио процеса у свијету, тако да обичан човјек схвати да је то дио колача, који су Нијемци већ прогутали.

Наравно, ако је то прогутала Њемачка и Европа, то мора да је неопходно и за Босну.

Оплемењени Мектић изнеси план. За све је крив МУП Републике Српске, криминалци, дилери. "Гута" то народ и треба ти ово Лукачу, што га не ухапсиш или макар што му не спуцаш шамарчину.

Ово су увреде преко којих не можеш прећи као министар и некадашњи човјек са "м....."

У суштини мора се укинути МУП Српске, јер је он брана у успостављању руте Пакистан-Иран-Турска-Косово-Санџак-БиХ.

Срби немојте ово замјерити Мектићу. Он је глуп да све ово схвати, човјек нема школских другова. Он има само индекс. Оставите га бошњачким крајишницима, растргаће га, већ су га "сконтали" готов је.