latinica  ћирилица
10/08/2018 |  13:58 ⇒ 14:01 | Аутор: СРНА

Отворен Сајам младих предузетника у Приједору

Трећи Сајам младих предузетника отворен је данас на Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору, а до 14. августа представиће се 16 предузетника и четири предузетничка удружења.
Приједор - Фото: РТРС
ПриједорФото: РТРС

Координатор овог пројекта из Фондације "Заједнички пут" Бранко Радиновић рекао је да је овогодишња изложба организована поводом Међународног дана младих, а циљ је промоција пословних активности и компетенција младих предузетника.

"Сајам је окупио младе предузетнике из Приједора, али и околних градова, а ту су и чланови наше фондације, млади лидери. Сваком учеснику дата је могућност да представи предузетничке способности, производе или услуге и оствари непосредни контакт са потенцијалним купцима", рекао је Радиновић новинарима.

Он је додао да ће посјетиоци имати прилику да по веома повољним цијенама набаве различите корисне производе.

Сајам је отворио замјеник градоначелника Приједора Александар Миљуш, који је поздравио и овај начин промовисања активности младих.

Сајам организује Фондација "Заједнички пут", уз подршку града Приједора, Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске, а 14. августа биће додијељене награде најуспјешнијим младим предузетницима приједорске регије.