latinica  ћирилица
17/08/2018 |  11:23 | Аутор: Б92

Милинковић-Савић на корак од позајмице вриједне 40 милиона евра

Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић близу је преласка из Лација у Милан на позајмицу за 40 милиона евра, преносе италијански медији.
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/) -
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/)

Великан са Сан Сира направио је договор са челницима римског клуба и на крају сезоне имаће право да откупи уговор 23-годишњег везисте, преноси италијански "Соле 24".

Поједини италијански медији преносе да је Милан резервисао љекарске прегледе за петак, али није наведено име фудбалера.

Претходних дана Милан је Лацију нудио око 80 милиона евра за Милинковић-Савића, али римски клуб тражи 120, или бар позајмицу од 40, а остатак сљедећег љета, што би управо и могао да се деси.

Други лист Газета дело Спорт наводи да је Сергеј велика жеља директора Леонарда, али уз њега је и везиста Пари Сен Жермена Адријен Рабио.

Сергеј се овог љета доводио у везу са Милановим ривалом Јувентусом, клубовима из Манчестера Ситијем и Јунајтедом, Челсијем, Реал Мадридом, ПСЖ-ом, али су у овом тренутку "росонери" најконкретнији.

Петак је посљедњи дан за трансфере у Италији и убрзо ће бити све познато. Траје до 18 часова па будите уз Б92 и пратите ситуацију у вези са "бомбастичним" трансфером српског репрезентативца.