latinica  ћирилица
19/08/2018 |  14:16 ⇒ 20:08 | Аутор: РТРС

Бањалука- У насељу Ада реонска канцеларија СП (ФОТО)

У насељу Ада отворена је још једна реонска канцеларија Градског одбора Социјалистичке партије за мјесне заједнице Ада, Чесма, Дебељаци и Врбања.
Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије - Фото: РТРС
Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партијеФото: РТРС

Свечаном отварању и почетку рада друге реонске канцеларије на подручју града, присуствовао је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак, као и многи други фукнционери и чланови.

У обраћању окупљеним члановима и грађанима, предсједник социјалиста Петар Ђокић истакао је да социјалисти у Бањалуци расту, да постоји нова енергија и да је увјерен у добре резултате на предстојећим изборима.

Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије (Фото: РТРС)

Ђокић је нагласио да је отворена нова рејонска канцеларија с циљем да се обезбиједи непосредан контакт између чланова СП и свих грађана овог дијела Бањалуке, те да би на тај начин брже могли да препознају потребе становништва овог краја и да то преносе и на институције локалне власти, али и на ниво Српске.

- Социјалисти се боре за сигурно и слободно друштво. За Српску која ће да живи и ради. Лијепо је видјети оволики број младих људи који су се активно укључили и боре се за добробит читавог друштва. Зато сам и увјерен да резултат неће изостати - реакао је Ђокић.

Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије (Фото: РТРС)

Предсједниик Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак захвалио је на подршци руководству партије, члановима и активистима који вриједно раде и поручио да ће Ссцијалисти у октобру постићи историјски резултат.

Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије (Фото: РТРС)

- Недавно смо отворили реонску канцеларију на Старчевици. Од отварања, тамо се ради као у кошници. Исто тако ће и овдје наши чланови и суграђани из Аде, Чесме, Врбање и Дебељака имати прилику да се окупљају, предлажу рјешења и идеје за побољшање услова живота у овом реону. Социјалисти раде и имају резултате. Грађани су то препознали и дали нам подршку, а наш заједнички циљ је да Социјалистичка партија у овој изборној јединици освоји два мандата за НСРС и један мандат за Парламентарну скупштину БиХ – истакао је Селак.

Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије (Фото: РТРС)

Активисти Социјалистичке партије из насеља Ада, Чесма, Дебељаци и Врбања организовали су и прву акцију у новим просторијама реонске канцеларије. Ученицима основних школа из ових мјесних заједница подијељен је школски прибор, а како је најављено, то је само прва од низа акција које ће бити координисане и реализоване захваљујући јачању социјалиста у овом дијелу града.

Ада: Отворена реонска канцеларија Социјалистичке партије (Фото: РТРС)