latinica  ћирилица
20/08/2018 |  11:06 ⇒ 13:32 | Аутор: РТРС

Званичници Српске честитали Ђоковићу освајање титуле

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање титуле на турниру из Мастерс 1000 серије у Синсинатију.
Палата Републике -
Палата Републике

Предсједник Српске је, у име грађана Републике Српске и у своје име, честитао најбољем српском тенисеру бриљантну побједу у Синсинатију која ће златним словима бити уписана у историју тениса.

"Успјехом који сте остварили освајањем свих девет турнира из Мастерс серије још једном сте доказали да сте изванредан спортиста и велики човјек. Желим Вам много успјеха у времену које је пред нама, а ова побједа нека Вам буде додатни мотив да наставите са сјајном игром на велику радост и понос своје земље, као и свих нас из Републике Српске који пратимо Ваше наступе", наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Честитку је упутила и предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић.

"Одличном игром остварили сте још један историјски успјех, чиме сте поносним учинили Ваше бројне навијаче у Републици Српској који са радошћу прате сваки Ваш меч", навела је Цвијановићева у честитки коју је упутила у име Владе Српске и у своје име.

Она је Ђоковићу пожељела да и у будућности остварује само најбоље резултате на свјетским такмичењима.