latinica  ћирилица
19/09/2018 |  20:15 | Аутор: ТАНЈУГ

Снимак Мадура како једе одрезак разбјеснио народ Венецуеле (ВИДЕО)

Предсједник Венецуеле Николас Мадуро изазвао је бијес свог народа због снимака на Инстаграму, а на којима у луксузном ресторану у Турској једе одрезак, док становништво Венецуеле гладује.
Николас Мадуро - Фото: Getty Images
Николас МадуроФото: Getty Images

Мадуро се у друштву своје супруге частио у ресторану Нуср-Ет, који је у власништву свјетски познатог кувара Нусрета Гокчеа, познатијег под надимком "Salt Bae", пренио је Index.hr.

Гокче је прошле године постао апсолутна интернет сензација након што су објављени снимци његовог "сензуалног" зачињавања хране.

"Salt Bae" је ту медијску популарност уновчио те је данас власник неколико ресторана на три континента, а његови комади меса продају се по неколико стотина долара.

Тако је недавно угостио Мадура и послужио га, али је прекасно схватио какав ће одјек имати снимци које је објавио на Инстаграму.

Гокче је изгледа то схватио, па је избрисао снимке које је објавио на Инстраграму, али касно.

На њему се види да Гокче припрема месо испред Мадура, поклања му мајицу са својим ликом, док овај пуши цигарету и чека луксузно јело.

Снимак, како многи сматрају, постаје још срамотнији када се стави у контраст са призорима биједе, глади и понижавања на које су становници Венецуеле натерани да не би гладовали - скупљање трулог поврћа са пијаца и куповина трулог меса, између осталог.

Скоро 90 одсто грађана Венецуеле данас живи у сиромаштву, 64 одсто становништва гладује и људи су због несташице хране у просеку изгубили 11 килограма тјелесне тежине.

Процјењује се да је од 2015. Венецуелу напустило 2,3 милиона људи.

Мадуро данас за све криви завјеру западних капиталистичких сила предвођених САД.