latinica  ћирилица
20/09/2018 |  15:15 ⇒ 15:58 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Политичка мисија СНСД-а - јачање Српске

Кандидат СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас да је јака Српска политичка мисија СНСД-а, који ће наставити да је јача и ради на очувању стабилности њених институција.
Жељка Цвијановић са активиста СНСД-а - Фото: РТРС
Жељка Цвијановић са активиста СНСД-аФото: РТРС

"СНСД зна шта ради. Ми желимо да све што се дешава у Републици Српској буде за њен бољитак. Ми немамо времена да се бавимо нечијим измишљотинама", рекла је Цвијановићева на дружењу са активистима бијељинског СНСД-а на Градском тргу.

Према њеним ријечима, боља су спонтана окупљања СНСД-а него централне трибине неких опозиционих партија.

"Гдје год дођемо широм Републике Српске имамо спектакуларна окупљања", нагласила је Цвијановићева.

Носилац посланичке листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Недељко Ћорић рекао је да је да ова странка окупља, помирује и шири позитивну енергију.

"У овој странци су људи који раде и граде. Ми нисмо људи који руше и никада никоме нећемо дозволити да руши Републику Српску. Без обзира на то што неки покушавају да нас саплићу ми једнако брзо идемо у намјери да Републику Српску учинимо бољом, љепшом и безбједнијом", истакао је Ћорић.

Он је најавио велику побједу СНСД-а у Бијељини 7. октобра, изразивши увјерење да ће Жељка Цвијановић на мјесту предсједника Српске и Милорад Додик као српски члан Предсједништва БиХ обезбиједити људима у Српској оно што желе.