latinica  ћирилица
22/09/2018 |  12:02 ⇒ 12:06 | Аутор: СРНА

Три лица погинула у двије саобраћајне несреће

Три лица су погинула у двије саобраћајне несреће које су се догодиле на подручју општина Мркоњић Град и Челинац. Мотоциклиста Милан Цвијановић /45/ из Бањалуке погинуо је у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бањалука-Јајце у мјесту Бочац, која се догодила јуче у 18.25 часова, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.
Полиција, илустрација - Фото: РТРС
Полиција, илустрацијаФото: РТРС

У овој саобраћајној несрећи учествовао је аутобус аутопревозника "Глобтурс", којим је управљао Јако Шкоро /62/ из Ливна.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Тања Мрђа са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град.

Тужилац је наредила да се предузму све истражне мјере и радње на утврђивању околности ове саобрађајне несреће, а наређена је и обдукција тијела страдалог у Завода за судску медицину Републике Српске.

У саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 19.40 часова на пружном прелазу у мјесту Горњи Вијачани, општина Челинац, погинули су Жељка Боројевић /29/ и Душан Божић /50/, обоје из Бањалуке, који су се налазили у аутомобилу "голф".

Аутомобил "голф" је на пружном прелазу ударио теретни воз који је саобраћао на релацији Бањалука-Добој.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Тања Мрђа заједно са припадницима Полицијске станице Челинац.

Тужилац је наредила да се предузму све истражне мјере и радње на утврђивању околности ове саобрађајне незгоде, а наређена је и обдукција тијела страдалих у Завода за судску медицину Српске.