latinica  ћирилица
10/10/2018 |  19:26 | Аутор: Б92

Крстајић: Живим за дан када ћемо причати само о фудбалу!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је "живи за тај дан" када неће имати притисак прије и послије утакмица који нема везе са фудбалом.
Младен Крстајић (Фото: fss.rs) -
Младен Крстајић (Фото: fss.rs)

"Жими за тај дан.То ми се још није десило и надам се да ће се десити послије утакмица са Црном Гором и Румунијом. То су ствари које доживљавам и преживљавам, само ја и моја породица знамо како ми је. Борим се са тим и чистог образа излазим у јавност. Стојим иза комплетне приче као селектор репрезентације Србије", навео је Крстајић.

Србија ће у четвртак играти против Црне Горе у Подгорици, а потом јој слиједи дуел са Румунијом у Букурешту.

Крстајић је навео да му је драго због гостовања у Црној Гори и што екипу чека велика утакмица, а поновио је да цијени и поштује селектора те екипе Љубишу Тумбаковића.

"Увијек има изненађења. Покушаће он нас, а и ми њега да изненадимо. То није ништа ново у фудбалу", казао је Крстајић.

Рекао је да утакмицу са Црном Гором види "као и сваку другу", али специфичну, јер су Србија и Црна Гора биле једна држава, и навео да му није јасно како због тога може да се ствара додатна тензија.

"Утакмица са Црном Гором је специфичнија од других, сувишно је причати о томе моја породица са очеве стране живи у Црној Гори. За мене специфично јер овдје често долазим, рођен сам у Босни, живим у Војводини. Такође, у Београду има доста Црногораца, имају станове. Треба да буде спортски, велики спектакл у региону, играју две братске земље и не размишљам о утакмици као утакмици високог ризика, то је сулудо", поручио је Крстајић.