latinica  ћирилица
14/10/2018 |  14:52 | Аутор: СРНА

Марковић: Говедарица не поштује већинску вољу грађана

Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Милица Марковић рекла је да изјава предсједника СДС-а Вукоте Говедарице да је побиједио на изборима показује колико је он неозбиљан политичар и колико не поштује већинску вољу грађана у Републици Српској који су своје повјерење поклонили кандидату коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Српске Жељки Цвијановић.
Милица Марковић (фото:radiosarajevo.ba) -
Милица Марковић (фото:radiosarajevo.ba)

"То говори да он и даље живи у тој својој фатаморгани у којој је био и прије избора када је у неким халуцинацијама причао све и свашта, а уствари то је све био рачун без крчмара и тако је и завршио на овим изборима", рекла је Марковићева Срни, коментаришући изјаву Говедарице да је побиједио на изборима и да му побједу за предсједника Српске нико неће одузети.

Она је нагласила да га та изјава потврђује као неозбиљног и некредибилног политичара и да је зато тако и прошао на изборима.

"Очигледно су то и грађани и бирачи у Републици Српској препознали и нису дозволили да тако неозбиљан и неодговоран политичар као што је Говедарица преузме у своје руке судбину Републике Српске и свих нас који живимо у њој", истакла је она.