latinica  ћирилица
14/10/2018 |  18:13 | Аутор: БЕТА

Крстајић: И даље је све у нашим рукама!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да не може да буде задовољан бодом против Румуније у четвртом колу Лиге нација Ц.
Младен Крстајић (Фото: fss.rs) -
Младен Крстајић (Фото: fss.rs)

-Поново смо показали да смо екипа у стварању, да имамо карактер, жељу и хтијење да испунимо што смо зацртали. Доминирали смо, промашили пенал и играчима могу да захвалим и честитам од срца. Можемо да будемо незадовољни на крају зато што смо узели само четири бода - рекао је Крстајић.

Србија је данас одиграла неријешено без голова са Румунијом у Лиги нација, иако је имала пенал и играча више од 44. минута.

Упитан зашто Александар Пријовић није улазио у игру, Крстајић је рекао да је то одлука коју је он донио.

-Држали смо контролу 90 минута. Уласком Сергеја Милинковића Савића имали смо добар скок и могли да се упаримо са Митровићем. Ово су такмичарске утакмице, имамо још двије утакмице код куће - казао је Крстајић.

Он је затим критиковао новинаре.

-На Свјетском првенству смо ризиковали, ставили сте ме на маргине, како немам појма о фудбалу. Не може вам Бог више угодити. То су одлуке које сам ја донио и тако ће бити убудуће - додао је.

Селектор је истакао да не може да замјери Душану Тадићу на промашеном пеналу, уз ријечи да је то "саставни дио игре, да се дешавало и да ће се дешавати".