latinica  ћирилица
15/10/2018 |  10:37 ⇒ 12:32 | Аутор: СРНА

Жунић: Опозиција не зна шта ради и гдје се налази

Замјеник шефа Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Српске Игор Жунић каже да људи у опозицији не знају више гдје се налазе, шта раде и да иду против својих институција, те наводи да је јасно да је ово што се посљедњих дана дешава на Тргу Крајине у Бањалуци - планирано.
Игор Жунић - Фото: илустрација
Игор ЖунићФото: илустрација

Жунић је рекао Срни да учешће и недавна јавна обраћања лидера опозиције на Тргу Крајине у Бањалуци показују да је група Правда за Давида дефинитивно политички злоупотријебљена, али да протести неће успјети, јер народ није наиван.

Он је навео да је јасно да у редовима опозиције постоје људи који се не слажу са таквим концептом оспоравања изборних резултата, али да још има оних који су, због својих неких ментора, у обавези да то наставе чинити.

"Убијеђен сам да је ова врста протеста била организована и била је припрема /опозиције/ за изборе који ће се изгубити. Претпостављам да опозиција није очекивала да ће их народ овако казнити и да ће бити толико огромна разлика. Вјероватно сада ти протести немају смисла", рекао је Жунић.

Према његовим ријечима, није било планирано ни да опозиционари честитају побједу политичким противницима.

"То је организовано, планирано и договорено да се овако уради. Већ прије два мјесеца ти људи нису жељели да признају изборе. Договор је такав да, ако се изгубе избори, проба нешто урадити на протестима. Сад је друга ствар што ти протести неће успјети јер народ није наиван и зна коме треба дати глас", закључио је Жунић.