latinica  ћирилица
15/10/2018 |  13:16 ⇒ 13:16 | Аутор: ТАНЈУГ

Боаћи од Нове године у Енглеској!

Голгетер Црвене звезде Ричмонд Боаћи изјавио је да постоји могућност да у јануру оствари велики трансфер у енглеску Премијер лигу.
Ричмонд Боаћи - Фото: РТС
Ричмонд БоаћиФото: РТС

Медији у Гани, чији је репрезентативац Боаћи, јављају да су за 25-годишњег фудбалера заинтесовани Хадерсфилд, Вотфорд, Саутемптон и Брајтон.

-Сан велике већине играча је да играју у Енглеској, а мислим да би мени можда могао да се оствари ове сезоне. Не желим да износим детаље... Нешто ће се десити за два или три мјесеца, то је сигурно - рекао је Боаћи.

Он се и у првом мандату у Звезди доводио у везу са енглеским клубовима Челсијем, Вест Бромвичем и Њукаслом, да би се прије повратка међу "црвено-бијеле" отишао у кинески Ђангсу Сунинг гдје се није прославио.

-Не мислим да клуб који прода и врати играча послије шест мјесеци нема исте циљеве као тај играч. Заједно се договарамо, даћу све од себе да се нешто деси у јануару.

Боаћи није желио да открије у који клуб тачно жели да оде, већ да је спреман за најзахтјевнију лигу свијета.

-Спреман сам да играм у било ком клубу у Премијер лиги, једној од најјачих на свијету. Није важан клуб - видите и да Вест Хем побиједи Манчестер јунајтед - већ да уђете у систем".

Боаћи ће са Црвеном звездом играти у Енглеској 24. октобра када гостује Ливерпулу у у Лиги шампиона.

-Мислим да је та утакмица једна од оних на којима морам свима да покажем да сам спреман за Премијер лигу - закључио је он.