latinica  ћирилица
15/10/2018 |  14:24 ⇒ 14:25 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић: Нема истине у писању Екипа, али ћемо све истражити!

Председник Србије Александар Вучић сматра да није истина оно што је писао француски лист Екип, који је објавио да је један функционер Црвене звезде покушао да уплати 5.000.000 евра на дебакл "црвено-бијелих" у Паризу, али је рекао да ће државни органи спровести истрагу.
Александар Вучић - Фото: РТРС
Александар ВучићФото: РТРС

Предсједник Србије се огласио поводом писања француског Екипа, који је открио да је УЕФА упозорила француске власти да постоји сумња у покушај нечасних радњи уочи меча фудбалера Пари Сен Жермена и Црвене звезде.

 -„Врло сам скептичан по питању написа француског листа. Мислим да је неистина. Али ћемо испитати сваку могућност да је било ко могао да укаља име нашег клуба и наше земље. Ако се буде испоставило да је то неко учинио, биће најстрожије кажњен - рекао је Вучић.

Он је указао да мисли да је то само још један од трикова.

-Полиција је добила информацију од Интерпола да се води одређени поступак. Рекли су им да су све информације код француске полиције. Данас очекујемо да наша полиција добије одређене информације - рекао је Вучић.

Предсједник Србије је рекао да ће државни органи "апсолутно сарађивати" са француском полицијом и Интерполом.

-Ми ћемо наш посао да урадимо. Наши држави органи имаће апсолутну сарадњу са Интерполом и француском полицијом“ -додао је он.