latinica  ћирилица
17/10/2018 |  18:34 | Аутор: РТРС

"Лале" се беру у раним јутарњим часовима!

Поправног више нема. Полуфинални двобој у Јокахоми са репрезентацијом Холандије игра се у петак у 6.40. по нашем времену, за финале, за борбу за злато, за анале.
Одбојкашице Србије побједиле Италију (фото: ossrb.org) -
Одбојкашице Србије побједиле Италију (фото: ossrb.org)

-Ово је оно за шта смо вриједно радили претходних пар мјесеци и оно што смо прижељкивали. Холандија је озбиљан противник, али имамо спремну тактику. Улог је превелик. Чувале смо енергију за ово што предстоји - рекла је Маја Огњеновић у Јокохами.

Србија ће играти против Холандије у петак од 6.40 у полуфиналу Свјетског првенства у Јапану.

-Холандија је једна од најбољих екипа на првенству, што је доказала својом игром. Били су без грешке и избацили велику Америку из трке за медаљу.

Њена саиграчица Бранкица Михајловић је рекла је да нема смисла размишљати о финалу већ да се само треба концентрисати на Холандију.

-Холандија игра заиста квалитетну одбојку и биће максимално концентрисане и мотивисане. Ми желимо да играмо финале. Биће тешко, како нама, тако њима. Све што је било се заборавља и пада у воду. Вјерујем да можемо најбоље могуће да се спремимо - рекла је Михајловићева.

Силвија Поповић је казала да није потребно говорити о мотивима.

-Не треба много говорити о мотивима. Прижељкујемо добру утакмицу. Добро познајемо противника и треба искористити мане које имају. Не смијемо да им дозволимо да наметну своју игру. Надам се добром резултату - казала је Поповићева.

Други полуфинални дуел између Кине и Италије играће се у петак од 9.10.