latinica  ћирилица
18/10/2018 |  14:37 | Аутор: СРНА

Сједница пролонгирана, нови термин биће накнадно саопштен

Сједница Савјета министара, која је била заказана за данас, пролонгирана је, а нови термин биће накнадно објављен, саопштено је из ове институције уз навођење да сједници нису присуствовали министри хрватске националности који су раније најавили одсуство те министар иностраних послова у Савјету министара Игор Црнадак.
Сарајево, Парламент БиХ - Фото: klix.ba
Сарајево, Парламент БиХФото: klix.ba

Савјет министара БиХ је на телефонској сједници, одржаној у уторак, 16. октобра, усвојио двије тачке: Информацију о одржавању трећег састанка Пододбора за трговину, индустрију, царину и опорезивање између ЕУ и БиХ, заказаног за 18. октобар у Бриселу, и Информацију о одржавању трећег састанка Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ, који ће бити одржан 25. октобра, такође у Бриселу.

Усвојени су документи за дискусију и дате сагласности за састав делегација БиХ за ова два састанка те донесено више оперативних закључака с циљем њихове успјешне припреме, наводи се у саопштењу Савјета министара.

Сједница Савјета министара БиХ која је требала бити одржана данас у Сарајеву није одржана јер се нису појавили министри из ХДЗ-а.