X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Хотел Вавилон
У фокусу
15:00 | понедјељак, 15. Октобар
У фокусу: Значај позоришта за развој дјеце
Са гостима емисије разговараћемо о значају умјетности и позоришта на развој деце. Зашто је добро да дјеца од најранијег узраста иду у позориште? Говорићемо и о позоришним фестивалима у Републици Српској, глумачкој професији, улагањима у културу...
Пулс живота
17:50 | понедјељак, 15. Октобар
Пулс живота: О здрављу мислите док сте здрави!
У емисији о здрављу говоримо о томе шта нове операционе сале у Универзитетском клиничком центру Српске значе пацијентима?Екипа емисије Пулс живота доноси разговор са др Зораном Алексићем,начелником Клинике за општу и абдоминалну хирургију УКЦ РС.Забрињавајући подаци из Србије-најчешћи облик контрацепције абортус. Пратите Пулс живота!
Квадрат на знање
12:20 | четвртак, 18. Октобар
Квадрат на знање: МЛАДИ НАУЧНИЦИ У КРУПНОМ ПЛАНУ
У 198. емисији, у крупом плану су младе научнице- Николина Макивић из Бањалуке, која је на Универзитету Париз Дидро, дијелу престижне Сорбоне, завршила мастер студије физичке хемије за нано-науке. Сарађује са највећим научним именима у тој области! На том чувеном универзитету почела је и докторске студије! Упознаћете и Катарину Лаловић из Милића, која је недавно дипломирала на њујоршком универзитету у Шангају, на научном смјеру у области биологије и то са просјеком девет и по!