X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Актуелни разговор
15:24 | недјеља, 22. Април
Актуелни разговор: СТРУЧНИ САСТАНАК ХИРУРГА
Удружење хирурга Републике Српске по први пу на овим просторима успјело је да окупи сва водећа хируршка имена региона.Које су предности минимално инвазивних хируршких метода и који су предуслови за трансплантацију јетре у репортажи о двадесетом стручном састанку хирурга Републике Српске.
Документарни записи Мире Лолић-Мочевић
16:12 | недјеља, 22. Април
Документарни записи Мире Лолић-Мочевић: Сазвијежђе будућег сјећања
Шта је био, а шта је Јасеновац данас, говорили су нам историчар али и дјеца четрдесетих, а данас старији људи, који не могу заборавити шта су прошли,чега су се бојали...Питали смо и владику славонско-пакрачког Господина Јована шта треба да буде Јасеновац данас...
Пулс живота
17:50 | понедјељак, 23. Април
Пулс живота: О здрављу мислите док сте здрави!
У Пулсу живота:Да ли сте некада код својих најближих примјетили застоје у дисању приликом спавања?Шта је то слип апнеја?Који су све симптоми који могу указати на болест спавања?Хирурзи региона о предностима лапароскопске операције.У редовној рубрици “Храна као лијек”, прича о младом луку.
Тамо далеко
13:30 | субота, 28. Април
Тамо далеко: Царски простор
Водимо Вас, у музејски комплекс Коломенско који савременом човјеку приближава живот у вријеме царске Русије.Видјећете споменике под зашитом УНЕСКА и икону коју зову Државна.Још једна емисија коју не требате пропустити.