latinica  ћирилица
04/07/2016 |  09:46 ⇒ 12:02 | Аутор: БЕТА

Дешам: Њемачка је најбоља на турниру

Селектор фудбалске репрезентације Француске Дидије Дешам рекао је да је Њемачка најбоља екипа на Европском првенству, али да ће његов тим дати све од себе да се пласира у финале.

"Њемачка је најбољи тим, у то нема сумње, и поред тога што су против Италије пролазили кроз тешке моменте. Али, ми смо ту, у најбољих четири, и даћемо све од себе против најбољег тима не само у Европи, већ и на свијету", рекао је Дешам.

Фудбалска репрезентација Француске пласирала се у полуфинале Европског првенства, пошто је у четвртфиналу у Сен Денију побиједила Исланд са 5:2.

Домаћин шампионата Европе ће се за пласман у финале борити против селекције Њемачке. Тај меч је на програму у четвртак у Марсеју.

"Одушевљен сам сваки пут кад мој тим побиједи, никад није лако. Урадили смо оно што је требало у првом полувремену. Послије смо се мало опустили, направили неке измјене... Има доста позитивних ствари из ове утакмице. Одушевљен сам због играча, заслужили су ово. Драго ми је и због навијача који су били уз нас мјесецима", рекао је Дешам.