latinica  ћирилица
04/07/2016 |  16:22 | Аутор: БЕТА

Дешан о полуфиналу: Даћемо све од себе против најбољег тима на свијету

И поред тога што су против Италије пролазили кроз тешке моменте Њемци су најбољи тим. Драго ми је због играча и посебно због навијача који су били уз нас мјесецима - каже селектор Француске
Дидије Дешан - Фото: АП
Дидије ДешанФото: АП

Селектор фудбалске репрезентације Француске Дидије Дешан рекао је да је Њемачка најбоља екипа на Европском првенству, али да ће његов тим дати све од себе да се пласира у финале.

- Њемачка је најбољи тим, у то нема сумње, и поред тога што су против Италије пролазили кроз тешке моменте. Али, ми смо ту, у најбољих четири, и даћемо све од себе против најбољег тима не само у Европи, већ и на свијету - рекао је Дешан.

Фудбалска репрезентација Француске пласирала се у полуфинале Европског првенства, пошто је у четвртфиналу у Сен Денију побиједила Исланд са 5:2.

Домаћин шампионата Европе ће се за пласман у финале борити против селекције Њемачке. Тај меч је на програму у четвртак у Марсеју.

- Одушевљен сам сваки пут кад мој тим побиједи, никад није лако. Урадили смо оно што је требало у првом полувремену. Послије смо се мало опустили, направили неке измјене... Има доста позитивних ствари из ове утакмице. Одушевљен сам због играча, заслужили су ово. Драго ми је и због навијача који су били уз нас мјесецима - поручио је Дешан.