latinica  ћирилица
05/07/2016 |  13:21 | Аутор: РТС

Историјски пласман у полуфинале закомпликовао живот фудбалерима Велса...

Историјски пласман Велса у полуфинале шампионата Европе "закомпликовао" је живот појединим фудбалерима, који су морали да промијене планове, пошто ни сами нису вјеровали да ће као дебитанти стићи до пласмана међу четири најбоља на Старом континенту.

Тако је Ледли Кинг морао да одложи вејнчање, Крис Гинтер био је кум на братовљевом вјенчању преко "скајпа", док је Нилу Тејлору пропао план да изненади супругу за рођендан одласком на концерт Бијонсе, па је умјесто тога она дошла у Француску на четвртфинале.

"Ледли је термин за вјенчање резервисао још док смо играли у квалификацијама. Ко би тада повјеровао да ћемо овако далеко догурати. Али, не брините, све наше мисли тренутно су усмјерене полуфиналу против Португалије", изјавио је прва звијезда Велшана Герет Бејл.

Гинтер, који је морао да пропусти братовљево венчање у мексичком Канкуну, рекао је да није било шансе да не игра у полуфиналу, што је историјски тренутак за државу, али је нашао рјешење, па је кумовао преко "скајпа".

Занимљиво, чак су и родитељи изабрали да гледају полуфинале са Португалијом.

Коначно, Тејлор је рекао да му се супруга сјајно провела гледајући тријумф против Белгијанаца, а за Бијонсе - има времена.

Полуфинале између Велса и Португалије игра се у сриједу од 21 сат у Лиону.