latinica  ћирилица
23/08/2016 |  15:48 ⇒ 20:55 | Аутор: РТРС

Делегација ГО СНСД-а у посјети Дому "Рада Врањешевић" (ВИДЕО)

Сада већ традиционално, бањалучки одбор СНСД-а, посјетио је пред почетак нове школске године, Дом за дјецу без родитељског старања “Рада Врањешевић”. Ову акцију још прије двије године покренуо је градски обдор, обећавши да ће увијек издвојити вријеме и помоћи овој установи.
Игор Радојичић у посјети Дому "Рада Врањешевић" - Фото: РТРС
Игор Радојичић у посјети Дому "Рада Врањешевић"Фото: РТРС

Од 90 штићеника, 70 је основаца. Свеске, оловке, бојице - школски прибор неопходан за почетак школске године, ђацима Дома Рада Врањешевић и ове године обезбиједио је Градски одбор највеће странке у Српској.

"Нашој установи увијек нешто треба, али захваљујући оваквим добрим људима који нас обиђу и донесу нам ствари које требамо, ми функционишемо нормално. Дом добро ради, али свако је добродошао да нам се јави и помогне поготово на овим битним стварима као што је почетак школе", изјавио је Ненад Талић, омоћник директора Дома Рада Врањешевић.

Радост на лицима штићеника Дома довољан је знак донаторима да је њихова помоћ отишла у праве руке.

"Позивам и друге политичке партије да ураде исто. Знам да су окупиране изборима, али би могле дио новца да издвоје за оваква хумана дјела", истакао је Игор Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД-а.

Овим поводом Дом "Рада Врањешевић" уручио је захвалницу кандидату за градоначелника Бањалуке Игору Радојичићу, као знак пажње за све оно што је он, али и СНСД, урадио за ову установу.