latinica  ћирилица
19/08/2017 |  20:13 ⇒ 20:14 | Аутор: РТРС

Петровић поново изабран за предсједника Градског одбора странке

Лука Петровић данас је реизбран за предсједника Градског одбора Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Требиње на изборној конвенцији којој су присуствовали и лидер странке Милорад Додик и потпредсједник Жељка Цвијановић.
Лука Петровић - Фото: СРНА
Лука ПетровићФото: СРНА

Додик је истакао да је на чело требињског одбора изабран човјек који је предводник нове генерације, који ће обиљежити политичке процесе у Републици Српској.

"То је човјек који је својом упорношћу, радом, патриотизмом и односом према локалној заједници и људима показао да је способан да руководи важним ресорима", рекао је Додик новинарима послије конвенције.

Он је подсјетио да је Петровић и генерални секретар СНСД-а, што говори да се преданим радом све може постићи.

Додик је нагласио да је ово једна од најбољих организација која је имала импозантан успјех 2016. године и у политичком смислу преокренула ситуацију у Требињу, те да је чланство из дана у дан све бројније.

"СНСД има одговорност. То је партија која има одговорност не само за развој локалне заједнице већ цијелог друштва. То је патриотска партија која је окренута изградњи и очувању нације и народа, али исто тако грађана и Републике Српске", нагласио је Додик.

Петровић каже да је убијеђен да једногласна подршка са толиким бројем пробуђених активиста у Требињу говори да ће допринијети убједљивој побједи не само 2018. године већ и у будућим изборним циклусима.

Петровић је поново изабран на мјесто предсједника Градског одбора СНСД-а једногласном одлуком делегата. На данашњој конвенцији изабран је и нови Градски одбор СНСД–а Требиње.

Извор: СРНА