latinica  ћирилица
20/08/2018 |  14:08 | Аутор: СРНА

Павић: Грађанима обезбиједити бољу будућност

Предсједник ДНС-а Марко Павић истакао је данас у Бањалуци да је циљ те политичке партије побољшање живота грађана у Републици Српској, развој економије, запошљавање и очување националних и јавних добара.
ДНС, Марко Павић - Фото: РТРС
ДНС, Марко ПавићФото: РТРС

"ДНС не учествује у свађама и било каквим оптужбама на политичкој сцени, јер размишљамо о нашим грађанима и стварању боље будућности. ДНС има свијетлу прошлост и сигурно још свјетлију будућност", рекао је Павић на отварању просторија Регионалног изборног штаба ДНС Бањалука.

Он је навео да ДНС неће сарађивати ни са ким ко не мисли на грађане и Републику Српску.

"Имамо људе који ће знати да реализују наше циљеве. У изборе улазимо спремни и имамо шта да понудимо грађанима", додао је Павић.

Замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић нагласио је да ће отварање просторија допринијети бољем изборном резултату ДНС-а.

"ДНС у овом тренутку има огромну подршку грађана - од Требиња до Новог Града. Енергију морамо преточити у најбољи изборни резултат, а вјерујем у наше јединство и компактност", рекао је Чубриловић.

Он је напоменуо да ДНС предводи искусан човјек који зна како треба радити.

Генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић рекао је да је отварање репрезентативних просторија ДНС-а почетак изборне побједе ове политичке партије.

"Са сигурношћу могу да кажем да никада нисмо били јачи него за предстојеће опште изборе у БиХ. Убијеђен сам да ћемо имати више од 100.000 гласова за Народну скупштину Републике Српске, односно 12 до 15 посланика, те два посланика у Представничком дому парламента БиХ", каже Родић.

Отварању просторија приствовале су званице из политичког, јавног и друштвеног живота Бањалуке и Републике Српске.