latinica  ћирилица
28/03/2024 |  19:14 ⇒ 19:30 | Аутор: РТРС

Кошарац: Посебна сједница Народне скуштине показала сву снисходљивост опозиционих странака

Замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац изјавио је да је невјероватан дефетизам опозиције (у) Српској, а дефетизам је предсобље дезертерства.
Сташа Кошарац (фото: instagram.com/stasa.kosarac) -
Сташа Кошарац (фото: instagram.com/stasa.kosarac)

- Данашња посебна сједница Народне скупштине Републике Српске показала је сву снисходљивост опозиционих странака и њихово подаништво Марфију, Шмиту и остатку западних ментора - истакао је Кошарац.

Током данашње расправе имали су замјерке на све и свашта, али никако на своје менторе западњаке. Нико од опозиционих перјаница ниједном није поменуо негативан утицај Марфија и Шмита, нити њихово иживљавање над правним поретком, константне нападе овог србомрзачког двојца на Српску и њен уставни капацитет... Ни мукајет! - објавио је Кошарац на Инстаграму.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

Он је додао да су се поједини чак дрзнули да нападају Србију и предсједника Александра Вучића.

- Затворили су очи пред окупаторима, понизно ћуте, чекају да прође, да се не замјере... Линија блажег отпора је за њих сигуран пут. Легитимно је право да буду опозиција власти у Српској, али никако, заиста никако не могу да разумијем њихову потребу да буду опозиција Српској и српском народу - истакао је Кошарац.

Он је оцијенио да у тренутку када нам је потребно јединство и саборност да одбранимо Српску и интерес наших грађана, опозиција је одабрала да буде на страни оних који ништа добро не желе Српској и нашем народу.

- Изабрали су Марфија и Шмита у тренутку када српски народ чврсто стоји уз политику предсједника Додика у одбрани Српске. Чему ли се надају, шта они очекују? Зашто су истрајни у томе да константно буду жртва свог избора? С разлогом су то што јесу и ту гдје јесу. Опозиција (у) Српској - нагласио је Кошарац.

Он је констатовао да српски народ неће издајнике и то јасно показује у сваком изборном циклусу, дајући повјерење патриотској политици предсједника Милорада Додика.

- Издајничка политика опозиције никада неће и не може бити побједничка, па макар се избори проводили и према закону који они напишу -  поручио је Кошарац.