latinica  ћирилица
04/04/2024 |  10:42 | Аутор: РТРС

Селак честитао Дан Полиције Републике Српске

Горан Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске, честитао је свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, министру и сарадницима Дан Полиције Српске.
Горан Селак - Фото: Уступљена фотографија
Горан СелакФото: Уступљена фотографија

- Полиција Републике Српске је гарант мира, стабилности и уставног поретка Српске. Захваљујући припадницима Полиције безбједност у Српској је на задовољавајућем нивоу. Без организоване и јаке Полиције нема ни стабилне Републике Српске, која је чувар дејтонске БиХ - нагласио је предсједник СПС-а.

Селак је рекао да се данас сјећамо и свих припадника МУП-а који су своје животе дали за Републику Српску током одбрамбено - отаџбинског рата, али и у мирнодопском периоду, током обављања службених дужности.

- Припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, министру и сарадницима честитам Дан Полиције. Сигуран сам да ће припадници Полиције наставити да обављају своје задатке са дужном пажњом, вођени идеалима родољубља и правде. Полиција Српске је једна од најважнијих институција Републике Српске, чувар дејтонске структуре БиХ и права српског конститутивног народа - поручио је Селак.