latinica  ћирилица
24/04/2024 |  11:43 ⇒ 20:02 | Аутор: РТРС

Додик након форума у Санкт Петербургу: Српска третирана са великим уважавањем у Русији (ВИДЕО)

Република Српска на Безбједносном форуму у Санкт Петербургу трентирана је са великом важности, истакао је предсједник Српске Милорад Додик након форума.
Милорад Додик у Санкт Петербургу - Фото: РТРС
Милорад Додик у Санкт ПетербургуФото: РТРС

- Задовољство чињеницом, да је Српска тренирана на важном нивоу. Имао сам част да се први обратим на конференцији, везаној за савремене изазове у безбједности - наводи Додик.

Како Додик додаје, ово је била прилика да се прикаже чињеница, да се различити методи специјалног хибридног рата, упорно користе против Српске и Србије, читавог српског народа, са јасном тенденцијом да се настави даље са отимањем територије.

- На коференцији су учествовали представници најјачих земља свијета, сви упорно говоре, да свијет који је био униполаран се мијења. Успоставља се нови мултиполаран свијет. У овом тренутку је примарна злоупотреба моћи, због непостојања мултиполарних организација  - наводи Додик, напомињући да је поносан и на чињеницу да је Република Српска, као и њена застава, видно примјећена на овом форуму, те да је циљ доласка на сам форум, у потпуности остварен.