latinica  ћирилица
24/08/2017 |  15:56 ⇒ 17:00 | Аутор: РТРС

"Куповина новог аутомобила показатељ Мићићеве неодговорности и бахатости"

Бијељински Градски одбор Покрета Успјешна Српска оцјењује да одлука градоначелника Миће Мићића да купи нови аутомобил, на терет становника Семберије, показује његову неодговорност и "бахатост".
Успјешна Српска - Фото: РТРС
Успјешна СрпскаФото: РТРС

Покрет најоштрије осуђује неодговорно понашање првог човјека Бијељине и његових сарадника, те га позива да поднесе неопозиву оставку.

Покрет Успјешна Српска не види ниједан разлог да се одлука одмах не поништи када већ градоначелник и сам каже да је аутомобил скуп.

У овом покрету питају "гдје је била та `велика` одговорност и `разумијевање` градоначелника када је прављен приједлог за куповину новог аута".

У Покрету тврде да градоначелник Мићић у скоро годину дана од избора није испунио ниједно дато обећање, нити је ријешио иједан од горућих проблема који годинама муче Бијељину.

"Једино што је овај човјек урадио за посљедњих 10 мјесеци јесте да је покрао изборе и тражио начин како да од грађана Семберије узме 125.000 КМ како би себи купио нов ауто. Таква особа не може бити на челу Бијељине", сматрају у Покрету "Успјешна Српска".

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић најавио је могућност раскидања уговора о куповини новог службеног аутомобила јер је сагласан с тим да је скуп.

- Потпуно подржавам људе из Рестарта који протестују и разумијем шта траже. Неопходно је да Влада Српске сачини правила кориштења аутомобила - ко да их користи и начин кориштења. Аутомобил ауди који смо имали стар је 11 година, а прешао је 500.000 километара - навео је Мићић на редовној мјесечној конференцији за новинаре.

Извор: СРНА