latinica  ћирилица
14/12/2017 |  17:30 ⇒ 15/12/2017 | 09:16 | Аутор: РТРС

Тодорић више није спортски директор Партизана

Дугогодишњи спортски директор Партизана Драган Тодорић више неће обављати ту функцију, већ ће бити савјетник предсједника 'црно-бијелих' Остоје Мијаиловића.
Драган Тодорић - Фото: РТРС
Драган ТодорићФото: РТРС

Тодорић је највећи дио своје играчке каријере провео у редовима Партизана, чије боје је бранио од 1972. до 1983. године. Док је још играо, 1982. године је добио улогу у маркетингу клуба, а од тада није напуштао 'црно-бијеле' и током година је обављао више функција. Био је помоћни тренер, секретар, генерални секретар и директор, а до четвртка је био спортски директор и члан управе.

На ванредној конференцији за медије на стадиону у Хумској, представљен је нови тренер Ненад Чанак, који је замијенио Мирослава Николића, а представљене су још неке промјене у спортском сектору.

Да ће Чанак преузети кошаркаше Партизана знало се још од тренутка када је Николићу уручен отказ, а он је од тада одрадио два тренинга са тимом. За свог помоћника, Чанак је изабрао Дејана Мијатовића, који је годинама радио у млађим категоријама репрезентације Србије, са којима је освојио пет медаља на великим такмичењима.

Извор: Спорт Клуб