latinica  ћирилица
23/01/2018 |  12:09 ⇒ 12:10 | Аутор: РТРС

Стојковић још четири године у Партизану

Голман Партизана и репрезентације Србије Владимир Стојковић потписао је нови, четворогодишњи уговор са прваком Србије.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

Први голман репрезентације Србије данас је у друштву генералног директора клуба Милоша Вазуре потписао нову сарадњу према којој ће највјероватније завршити каријеру у Партизану.

"Презадовољан сам потписаним уговором. Моја љубав према клубу и жеља да овдје останем никада нису доводени у питање и стога сам посебно срећан што сада најбоље фудбалске године могу да пружим Партизану. Заједно смо започели много тога, већ исписали странице историје, а сигуран сам да ће нови "листови" са успјесима Партизана тек бити попуњени. Идемо у Европу, бранимо "дуплу круну" и то нам свима даје посебну мотивацију", рекао је Стојковић.

Искусни 34-огодишњи Стојковић љетос је одлучио да се врати међу црно-бијеле, а послије одличне полусезоне, послије чега је добио "Златну лопту" ФСС-а за најбољег српског фудбалера у 2017, одбио је све понуде из иностранства како би остао у Партизану.

Стојковић је каријеру почео у Црвеној звезди, а бранио је за Леотар, Земун, Нант, Витесе, лисабонски Спортинг, Хетафе, Виган, Ерготелис, Макаби из Хаифе и Нотингем Форест.

Гол селекције Србије бранио је на 78 утакмица.

Извор: РТС