latinica  ћирилица
23/03/2024 |  11:06 ⇒ 11:58 | Аутор: РТРС

Стевандић упутио телеграм саучешћа поводом терористичког напада у Москви

Предсједник Народне скупштине Републике Српске енад Стевандић у своје и у име Народне скупштине Републике Српске упутио је данас предсједнику Савјета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације Валентини Матвијенко, предсједнику и замјенику предсједника Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачеславу Володину и Александру Бабакову, руководству и народу Русије, изразе искреног саучешћа поводом терористичког напада у концертној дворани у Москви.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

- Дубоко потресени гнусним терористичким нападом у Москви, гдје су многи невини људи изгубили животе, осуђујемо овај циљани напад на темеље наше цивилизације и свјетског мира. Вама, властима Руске Федерације и Града Москве и пријатељском руском народу, у име Народне скупштине Републике Српске и своје лично име, изражавам искрено саучешће, солидарност и пријатељство - поручио је Стевандић.

Стевандић је навео да се грађани Републике Српске дубоко саосјећају са грађанима Руске Федерације те се надају да ће руска држава што прије и што ефикасније уништити тероризам.